Този блог е страничен проект от официалния ми сайт. Тук можете да намерите съвети и уроци от моите занаяти и от опита на колеги, както и полезна информация(надявам се) за изкуството, стиловете, оръжията, бита на хората през различните епохи, друга информация, лични мои мнения и др.
Евгени Димов

Добре дошли в craft i-school -моето скромно интернет училище за занаяти

Aко четете тези редове, значи искате да научите някои тънкости в гравьорския и дърворезбарския, и други занаяти, или просто сте любопитни да видите нещата така да се каже "от кухнята"



Добре дошли в craft i-school - рубриката, в която публикувам разнообразна информация за занаята, изкуството,стиловете, както и уроци , свързани с първите(а и не само първите...) стъпки в занаята, без разбира се да претендирам за изчерпателност.

***
Craft i-school е ориентиран предимно към подрастващите и начинаещи "кандидат-майстори", и цели да покаже, че за постигане на прилични резултати са достатъчни мъничко талант, старание, креативност, внимателно артикулиране с различните стилове, и разбира се мерак. Умишлено са подбрани предимно съвети и уроци, които не са свързани с някаква по-сериозна предварителна инвестиция в инструменти, материали, и установки.

***
С craft i-school моята амбиция е да поставя едно ново начало, което да прерасне в средище(макар и неголямо), в което ще се предоставя свободно информация за занаятите, ще се обменят мисли и извършват услуги между колеги и съмишленици, или просто ще се общува. За сега съм само аз. Ако смятате че можете да допринесете с полезни съвети и информация по тематиката, и искате да получите достъп до публикуване, свържете се с мен

***
Ако имате въпрос, можете да го зададете в "коментар" към съответната статийка, или в специално създадения за това
На ясно съм че посещаемостта в този блог няма да е висока, а и не това е целта ми, но помогне ли craft i-school дори на един начинаещ майстор, то значи си е струвало усилията

***
Още веднъж: Добре дошли в craft i-school , и приятни и ползотворни мигове.



***