Този блог е страничен проект от официалния ми сайт. Тук можете да намерите съвети и уроци от моите занаяти и от опита на колеги, както и полезна информация(надявам се) за изкуството, стиловете, оръжията, бита на хората през различните епохи, друга информация, лични мои мнения и др.
Евгени Димов

Гравиран и позлатен скалпел

През годините сравнително често ми се случва да правя такава поръчка. Обикновено ми поръчват направата на “златен скалпел” хора, които искат да се отблагодарят по някакъв начин на хирург или друг лекар, след претърпяно успешно лечение .
Харесва се от клиентите(както неотдавна развълнувано сподели един от тях: “Това е идеалният подарък за един доктор”), а оказва се и от самите лекари, които с охота поставят украсеният и позлатен скалпел на видно място в кабинета си.В случая е гравиран стандартен скалпел, след което е позлатен цялостно. Изработена е поставка от орех( полировка със шеллак), леко повдигната със силиконови крачета. Дарствения надпис е върху метална плочка и е ръчно гравиран.Общите габарити са 100 Х 200 Х 80mm. Изделието също, е съпроводено от сертификат за произход.

Публикувано в галерия "ножове"

4 коментара:

1. Напишете Вашето мнение в предназначения за това прозорец
2. Изберете своя профил
3. Натиснете"Публикуване на коментара" -Готово! :)
---------------
Предварително можете да прегледате как ще изглежда с бутона "Визуализация"
Можете да използвате някои HTML маркери, например:
<b></b>, <i></i>, <a href=""></a>
---------------
За мнение или въпрос можете да ползвате също и стен вестника на блога