Този блог е страничен проект от официалния ми сайт. Тук можете да намерите съвети и уроци от моите занаяти и от опита на колеги, както и полезна информация(надявам се) за изкуството, стиловете, оръжията, бита на хората през различните епохи, друга информация, лични мои мнения и др.
Евгени Димов

Календари за 2011г.

Като стана въпрос за календари в миналата статия, се сетих че не съм показал тазгодишните, в които има и мое участие, а тази година определено започна за мен като "календарна".

Най-напред ще започна с настолните ми, традиционни вече календарчета, с размери на пощенска картичка:Освен това , сдружението, на което съм член - Сопотски Еснафъ, тази година издаде много приятен календар, и аз участвам в него, заедно с останалите майстори и колеги от сдружениетоФирма Теразид, която всички знаят, за тази година пусна луксозни календар и рекламни материали на тема "Традиционни Български занаяти. Горд съм, че сред 12-те майстори от цяла България, избрани да представят народното творчество на нашата страна, отганизаторите спряха вниманието си и на мен и моята работа.

Имаше и един чудесен, но за съжаление неосъществен проект за форумен календар на форум Нож.БГ, в който отново моя работа щеше да вземе участие:... но да не бъда алчен, все пак другите календари са реалност, и достатъчна причина да смятам годината за доста успешна в това направление...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

1. Напишете Вашето мнение в предназначения за това прозорец
2. Изберете своя профил
3. Натиснете"Публикуване на коментара" -Готово! :)
---------------
Предварително можете да прегледате как ще изглежда с бутона "Визуализация"
Можете да използвате някои HTML маркери, например:
<b></b>, <i></i>, <a href=""></a>
---------------
За мнение или въпрос можете да ползвате също и стен вестника на блога