Този блог е страничен проект от официалния ми сайт. Тук можете да намерите съвети и уроци от моите занаяти и от опита на колеги, както и полезна информация(надявам се) за изкуството, стиловете, оръжията, бита на хората през различните епохи, друга информация, лични мои мнения и др.
Евгени Димов

"Лов и риболов" 2014


Няколко снимки от изложението "Лов и риболов" - пролет 2014 в гр. Пловдив, на което взех участие, заедно с колегите от "Сопотски Еснафъ" а също татка и със съдействието на РЗК Пловдив






Тази година за пръв път пробвах да демонстрирам различни техники на самото изложение. През различните дни показвах различни техники като металогравюра, дърворезба и дребни поправки по ловните приклади.
Интересът на хората беше висок и да си призная,  надмина очакванията ми.

Освен това че нещата "ставаха на място" , посетителите на щанда можеха да гледат операциите на компютърен екран с увеличение 1: 2
https://lh5.googleusercontent.com/-5gEP4GKU1j0/U0-T4wcmtPI/AAAAAAAAAeg/K9SXz4I7mpk/s700/IMG_8848.jpg

Също така в отделни часови интервали, картината от уебкамерата на работния кът се излъчваше в интернет   и можеше да се наблюдава от всяка точка на света.
При една от няколкото проверки , с изненада установих, че 8 или 9 човека бяха едновременно в хенгаута и следяха процеса от своите компютри, бог знае от къде.
С това можем да кажем че изложението от регионално, автоматично се превърна в световно



Работният кът, както обикновено - безпорядък 

Като цяло "броя експериментът с демонстрациите за успешен" с няколко забележки.

Нещо което трябва да се промени непременно - мониторът трябва да е на по-високо място, защото щом се спираха да гледат няколко човека - другите хора нищо не можеха да видят

Видеоизлъчването в интернет трябва да е на кратки интервали, задължително с обратна аудиовръзка, точно фиксирани по предварително обявен график. 


При участието на изложения, демонстрирането на занаятчийски умения и техники вкарва динамика в предлагането на продукта и определено  е  област която ще се развива .


Изразявам благодарността си към РЗК Пловдив за това че спомогнаха аз и много други колеги занаятчии да покажем своята работа на това изложение





Няма коментари:

Публикуване на коментар

1. Напишете Вашето мнение в предназначения за това прозорец
2. Изберете своя профил
3. Натиснете"Публикуване на коментара" -Готово! :)
---------------
Предварително можете да прегледате как ще изглежда с бутона "Визуализация"
Можете да използвате някои HTML маркери, например:
<b></b>, <i></i>, <a href=""></a>
---------------
За мнение или въпрос можете да ползвате също и стен вестника на блога